Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor conform politicii ANPC. Recomandam citirea cu atentie a acestora.

Societatea KLBVAMPLAST SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina. Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Produsele achizitionate la distanta de catre consumatori (persoane fizice) se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul (furnizorul) ca renunta la produs, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului . Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la data emiterii facturii fiscale.

Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor. Comercianul va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat. Prin contract de vanzare se va intelege orice contract in temeiul caruia comercianul transfera sau se angajeaza sa transfere proprietatea asupra unor produse catre consumator, iar consumatorul plateste sau se angajeaza sa plateasca pretul acestora, inclusiv orice contract care are drept obiect atat produse, cat si servicii. Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.
Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.
Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin. 
De exemplu, barca este umflata pentru a fi verificata, acest lucru se face pe suprafete moi si curate´(exclus pe; asfalt, ciment, iarba, nisip, noroi, zapada sau pe apa) Ambalajul produsului sa nu fie deteriorat.

Consumatorul informeaza obligatoriu in scris comerciantul cu privire la decizia de retragere din contract.
Aceasta informare de retragere din contract trebuie facuta pe un mediu durabil (email sau scrisoare la adresa societatii):

Exercitarea dreptului de retragere din contract pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (impreuna cu toate accesoriile, cu etichetele si sigiliile intacte, cu manulalele si documentele care l-au insotit,  impreuna cu ambalajul original nedeteriorat si nemodificat). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, urme de folosire si/sau interventii neautorizate. Nu se accepta pentru returnare produse care sunt prin natura lor consumabile si care au fost desigilate.

  1. prin mesaj transmis pe e-mail: [email protected]
  2. Consumatorul are la dispozitie 14 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Rambursarea sumelor primite ca plata se va face integral, in cazul platii numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de catre consumator:

  1. transmis prin intermediul adresei de email sau telefonic.

Indeplinirea obligatiei de rambursare se face in termen de 10 zile lucratoare de la receptionarea produselor. Produsele sunt inmanate comerciantului personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat de catre comerciant / furnizor) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 14 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract. Consumatorul suporta costurile de returnare.